Исповедь бойца нац. гвардии об убийстве солдат его отряда своими же.

Ivan Protsenko avatar   
Ivan Protsenko

В этой статье речь пойдёт о рассказе бойца нац. гвардии, который сообщает о расстреле солдат его же подразделения своими солдатами. Текст будет опубликован в оригинале и поэтому на украинском языке. Кто не понимает - вставляйте в переводчик. Итак:
"Алексей Герман
вчера · отредактировано Привіт. Сьогодні з ранку вбили мого бойового побратима. Вбили не сепаратисти, вбили бійці 93-бригади. Вбили пострілом в голову бійця, який заступився за цивільних, який не давав п’яним воякам біснуватись… це вже друга смерть від 93-бригади в нашій групі… на очах Мустафи Найема до цього було вбито «......», сьогодні вбили «Студента» він дійсно був студентом, оформив академічну відпустку, щоб боронити Батьківщину. По першій справі товстожопі командири намагаються загальмувати розслідування, по другій комбат каже не розголошувати. Сукі…. це чиїсь батьки, або сини…. що ви бажаєте зам’яти? Неспроможність командирів контролювати особовий склад ? Налякані особистою відповідальністю? Якщо будується нова армія, то тих падлюк, які дозволяють собі подібні злочини треба притягати до відповідальності!!! Знову замовчування, знову якісь терки та домовляння… Студент на фото у тельніку зліва…. Він відмінно воював, він міг стати відмінним батьком. Два тижні тому, йому виконалось 22 роки.
P.S. Нижче стаття Мустафи, як бійці цієї 93 бригади вбили «......».
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/07/16/7032058/

Я бачу багато дописів про дезу або вброс:
1. Ти хто мене знають особисто, знають що такими речами я не займаюсь.
2. Це було в Красноармійську «Студент» це позивний , справжнє ім’я .......(Убрал по многочисленым просьбам).
3. Їмя покидьків з 93-бригади, повинно оприлюднити їх керівництво…
4. Стосовно того що писал Мустафа, це 100% правда, чому без даних, це питання до нього, ось його цитата; «В инциденте, который я изложу, я сознательно не указываю ни место, ни названия подразделений, ни фамилий участников, ни их позывные. Менее всего мне было хотелось дискредитировать кого-либо до выяснения всех обстоятельств. Об этом случае уже известно руководству АТО, им уже занимаются правоохранительные органы, и в случае надобности я готов дать показания по инциденту».
5. Стосовно інших дописів…перш ніж висновки робить, я пропоную вам заїхати у гості в зону АТО.

6. У Семенченка ,та у «Філіна», можете отримати підтвердження, якщо ви журналісти це вам буде зробить не важко."

Бойцы американских-украинских войск П.Вальцмана (Порошенко) открыто говорят о преступлениях личного состава подразделений нац. гвардии в отношении своих же сослуживцев. Из этого можно судить сколько преступлений эти "освободители" совершили в отношении мирного населения.

29 июля 2014

Иван Проценко
Комментариев нет