Filmstrailersonline | Светът на книгите | ИАР елтеррус | белият крайцер (домейн на Брлгария .bg)...

Filmstrailersonline Arthur_Sabulaev avatar   
Filmstrailersonline Arthur_Sabulaev
Тагове за търсене: Filmstrailersonline, Светът на книгите, безсмъртната музика на Русия, музикален Ринг, филмови трейлъри, трейлъри за игри, научна фантастика, приключения, футуризъм, футуристика, Хро..

Тагове за търсене: Filmstrailersonline, Светът на книгите, безсмъртната музика на Русия, музикален Ринг, филмови трейлъри, трейлъри за игри, научна фантастика, приключения, футуризъм, футуристика, Хронофантастика. 

Описание (книгата е озвучена на руски език): 
Дългът е преди всичко-всеки, който е положил клетва за служба на Родината, знае това. Но какво ще стане, ако изведнъж сте в далечното бъдеще? Ами ако върху теб е паднала най-голямата отговорност, за която не си готов? Какво да правя тогава? Как да постъпя? Но Родината и в бъдеще си остава Родина! Така че трябва да следвате клетвата. Капитанът на Червената армия Алексей Коршунов, без да очаква това, се премества от окопа през 1943 г.на борда на Белия крайцер, флагмана на флота на Руската империя. Искин от Белия крайцер го признава за свой капитан. Но този, когото искин призна за капитан, едновременно стана новият император на Рос. И тогава всичко зависеше само от него, от неговата решителност и сила, тъй като императорът няма право да бъде слаб, в противен случай ще унищожи страната. Така съветският офицер трябваше да поеме тежък товар върху себе си и да го издърпа, стиснал зъби. В крайна сметка императорът има само дълг, нищо друго - или не е император, а манекен! И още нещо: въпреки цялата фантазия На самото литературно произведение, паралелите с онези събития, които се случват днес в реалния свят, могат да бъдат проследени с червена линия в него. Въпреки това, вие сами ще разберете това, след като слушате това литературно произведение до края. 

Връзки към източници:
1. Слушайте аудиокнига в Съученици (руска социална мрежа): http://ok.ru/video/7943177767505

Комментариев нет