Народ Украины ГОТОВ взять власть

Vashepravo avatar   
Vashepravo

Инсайдерская информация из Киева. Источник - достоверный и проверенный.

Украине – НАРОДНУЮ власть!


20 февраля в Украине - НАЖДАК, православные организации, профсоюзы, анти банковское движение (вкладчики заемщики), РПС (радикальные правые силы), УНСО, ряд оппозиционных политиков, федерации мелкого бизнеса и другие объединения выйдут с целью требовать перевыборов в парламент. Если эти требования не будут выполнены - мы не сможем сдержать людей от вооружённого переворота.


Представители РПС и других радикальных организаций договорились приходить с зарегистрированным оружием на саму площадь и действовать. Так же все договорились держать незарегистрированное оружие – неподалеку, если власть не хочет услышать народ и будет пытаться силой подавлять наш протест.



Сейчас коалиция создана двумя партиями с нулевым рейтингом - БПП и Народный Фронт. Эта коалиция незаконна. И это самое отвратительное правительство за всю историю Украины. Если власть не пойдет 20-го на перевыборы в парламент - мы в течение недели её свергнем. Сейчас режим Порошенко - старается разжечь АТО, чтоб отправить умереть наших парней, а самому дальше грабить наш народ.


Сейчас наши эмиссары выходят на представителей олигархии. Со многими уже есть понимание - власть их тоже "кинула"- мы уверенны, что у нас уже хватит сил снести власть, если она не пойдет на перевыборы, - которые законны, логичны и поддерживаются всеми кроме 2 партий - Народного Фронта и БПП.



Организаторы акции: Юрий Заболотный РПС и Николай Дульский (НАЖДАК). А поддержали почти все, кто мог бы выйти. И ВЫЙДУТ. В прошлом году мы показали, что готовы к Майдану- 3. Сейчас снесем власть, если не проведут ДОСРОЧНЫЕ ПЕРЕВЫБОРЫ в парламент.

Видеоматериал можете скачивать, вырезать и использовать для своих публикаций как хотите.
https://www.youtube.com/watch?v=vTEGuZdQPes - ОСНОВНОЙ ПРОМО- РОЛИК АКЦИИ.
https://www.youtube.com/watch?v=KOqCNkKAuf0 - ОБРАЩЕНИЕ К ПРЕЗИДЕНТУ США.
https://www.youtube.com/watch?v=tSWeTWEen1Q -ОБРАЩЕНИЕ К ОЛИГАРХАМ


Уже получена ПОДДЕРЖКА акции в западноукраинском регионе. Вот комментарии:


Україна – не Росія, як влучно помітив один з пострадянських політичних діячів, тому цей вибух був очікуваний і зумовлений тривалими зловживаннями влади, величезною несправедливістю, зубожінням народу, відсутністю нормального правосуддя. Поняття свободи і демократії, рівності прав набули девіантних форм, відтак державна система, в якій одному відсотку громадян належить майже все національне багатство, а решті 99% – крихти на рідній не своїй землі, – була, рано чи пізно, приречена, оскільки зусилля власників були спрямовані на визискування, самозбагачення, що супроводжувалося постійним популізмом і маніпуляціями суспільною думкою. «Володарі життя», схопивши бога за бороду, думали, що це буде тривати вічно. Але не так сталося, як гадалося.

Для того, щоб принципово змінити владу, ми повинні стати більш вимогливим насамперед до самих себе. Адже не люди з Марса вибирають нам таких депутатів, як "укурений" Дмитро Добкін, або мільярдери - брати Дубневичі. Поки ми готові голосувати за гречку, за полагоджений дах будинку або подарований дитячий майданчик, ми будемо наступати на ті ж граблі.

Потрібно створювати нові партії, знаходити нових харизматичних і чесних політиків, допомагати їм виходити на загальнонаціональний рівень. Дай Бог, встигнути це зробити до чергових виборів 2018 року. Будь-яка політична діяльність вимагає грошей - і якщо наших молодих і харизматичних перехоплять по дорозі в Раду олігархи - отже, вони й будуть їх далі танцювати. Це означає, за прикладом того ж Заходу, забезпечити фінансування виходу на авансцену нових політичних зірок повинен народ.

«Велике добро потребує великого зла» – це про нас, про Україну. Для того, щоб ми нарешті усвідомили, що є нащадками великого волелюбного народу, перестали вестися на популізм, допускати маніпуляції та підкупи грошовими мішками. З нами роблять тільки те, що ми дозволяємо з собою зробити. Якщо ми це зрозуміємо, усвідомимо власну силу, то ніхто нічого нам не зможе заподіяти. Бо ми великий народ, якому даровано дуже багато, і який заслуговує на все найкраще.

І, головне, потрібно пам'ятати, що вся ця ненаситна орда, які присмокталися до бюджетного корита, дійсно боїться народу.

Повстав вибор: МИ - їх, або ВОНИ - нас! Ніхто крім народу України не вичистить СМІТТЯ з влади!

Комментариев нет